Melissa Pin

Posted on | April 18, 2014 | No Comments

Assalamualaikum sahabat. Konfius dengan nama Melissa ni? Kami tukar sebab, sebelum ni untuk pin macam ni kami hanya guna gemstone. tapi yang terbaru ni ada juga kami guna eye cat stone, glass pearl , agate dan banyak lagi. so tak nak you all konfius, untuk design macam ni kami namakannya MELISSA PIN. ok tak?

Seriusly harga sangat mampu milik, hanya RM9 sepasang dan RM5 jika beli 1 pcs.

Kami sangat mengalu alukan belian borong, nak tahu detail sila wassap kami di talian 0126732583 atau 0196132010.

queen cat

owl

teady

beautiful butterfly

bridal

carlo rino

Handbag ni pompuan selalunya suka bebeno kan, ada banyak yang ni, kalau tak sambar cepat memang sayang. Nak murah better beli borong.

coach 2014

coach

gucci 2014

kelly handbag

handbag 2014

clutch bag

paris hilton handbag

Folo kami di

http://facebook.com/halalbysuccikoo dan http://instagram.com/succikoo

Gemstone Pin

Posted on | March 17, 2014 | No Comments

Jarum peniti ekslusif dari gemstone

So cantik, so comel, korang patut milikinya.

Gabungan charm yang sangat cute dan gemstone.

Harga : RM9 – sepasang | RM5 kalau beli 1 shj :-)

Nak borong pun boleh :-) sila whatsapp kami di +60126732583 @ +60196132010

brass dress

bride pin (2)

bride pin

butterfly pin

camera pin

car pin

clutch pin

dragonfly pin

glasses pin

guitar pin

handbag pin

hanger pin

 

 

 

Di dunia ini tidak semua tempat ada nya batu permata. Di Indonesia hanya beberapa tempat yang terdapat batu permata antara lain di provinsi Banten dengan Kalimayanya, di Lampung dengan batu jenis-jenis anggur yang menawan dan jenis cempaka,di Pulau Kalimantan dengan Kecubungnya (amethys) dan Intan (berlian). Batu permata mempunyai nama dari mulai huruf a sampai huruf z yang diklasifikasikan menurut kekerasannya yang dikenal dengan Skala Mohs dari 1 sampai 10. Permata yang paling diminati di dunia adalah yang berkristal yang selain jenis batu mulia seperti Berlian, Zamrud, Ruby dan Safir, batu-batu akik jenis anggur seperti Biru Langit, bungur atau kecubung yang berasal dari Tanjung Bintang, Lampung saat ini banyak di buru oleh para peminat kerana kualiti kristalnya.

(sumber dari Wikipedia)

Jom visit kami di instagram untuk lihat banyak lagi pin yang cute :-)

Page 1 of 1512345...10...Last »
  • facebookgoogle+instagrampinteresttwitter
  • Wellcome Note

    Selamat datang ke succikoo :-) Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di talian 0126732583 atau 0196132010
  • Be Our Fan

  • Subscribe my feed

    Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.


  • Protected by Copyscape Duplicate Content Detector
    free hit counter
  • My Badge- Please Take Me