Jarum Peniti Cute Untuk Seseorang yang Special

Posted on | April 24, 2014 | No Comments

Assalamualaikum, mendung je pepagi ni kan, pepagi dah hujan, tidur pun sodap.

Semalam ada kawan mesej nak cari hadiah untuk kawan, katanya kawan nak bertukar mengajar kat tempat lain, oh cikgu rupanya. Nak beli pin cute dari succikoo, elok bebeno la tu..memang sesuai sangat :-)

hadiah
Nak kami bungkus siap siap boleh, atau just nak box macam ni pun boleh, bagitahu je korang nak macamana?..orait :-)

Ada lagi yang baru masuk semalam, Insyaallah so far Succikoo akan restock hijab pin ni every week, kekadang charm belum sampai kat tangan tapi dah sold out pun, Masyaallah memang happening la u ol. Nak pula dah dekat nak masuk bulan puasa..pastu nak raya pulak. Alahai….kompem lagi tak menang tangan.

cute pakai pin

Meh tengok new design new stock orait.

Handbag

coach2

carlo rino

carlo rino2

coach (2)

coach

prada2

prada4

prada5

prada

prada1

gucci 1

gucci 2

gucci

shopping bag

shopping bag1

shopping bag2

shopping bag3

shopping bag4

Dress

dress1

brass dress

brass dress1

brass dress2

dress (2)

dress

Love

cik rama

flower

love 2

love

love1

Seriusly, semua pin kat atas ni memang sekejap je akan habis, cute girl kat luar sana memang sangat suka dengan jarum peniti comel ni. Kalau awak juga gegirl yang comel…memang sangat RUGI BESAR kalau tak grab, sebab next week harga hijab pin akan kembali NORMAL.

Beli sekarang dengan harga RM9 sepasang, next week RM12 sepasang… woot woot rugi tak?..

Nak lagi jimat ajak makcik, pakcik, adik kakak, kawan jiran kongsi beli sesama.:-) kompem lagi jimat.

Macam biasa nak beli runcit atau borong, wajib..wajib..wajib..wajib wassap/wechat succikoo ye. no sms atau call. 0126732583/0196132010

Harga Pengenalan Untuk Melissa Pin Tamat

Posted on | April 22, 2014 | No Comments

IMG_20140422_083431

Assalamualaikum dan selamat pagi sahabat ♥♥
#succikoo nak update.
Harga pengenalan untuk #melissapin akan tamat pada penghujung April 2014. Iaitu RM9 – 1 set/RM5 – 1pcs.
1st May harga kembali normal♥

Untuk sahabat yang berminat untuk borong/runcit boleh beli cecepat ye, sebelum promosi price ditamatkan.

Untuk beli sila wassap/wechat ye #0126732583 @ #0196132010

Page 1 of 1612345...10...Last »
  • facebookgoogle+instagrampinteresttwitter
  • Wellcome Note

    Selamat datang ke succikoo :-) Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di talian 0126732583 atau 0196132010
  • Be Our Fan

  • Subscribe my feed

    Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.


  • Protected by Copyscape Duplicate Content Detector
    free hit counter
  • My Badge- Please Take Me